Szervezet, működés, csatlakozás

A Pécsi Down Alapítványt 6 tagú, szakemberekből és szülőkből álló kuratórium vezeti. Elnöke Wirth Gabriella, érintett édesanya. Projektjeinket közösen valósítjuk meg, munkánkat önkéntes alapon végezzük szakmai mentoraink - pszichológusok, gyógypedagógusok - segítségével. Célkitűzéseink megvalósításában önkéntes szülők, szakemberek is támogatnak, erősítik csapatunkat.

Az érintett szülők és gyermekeken kívül, szívesen látjuk azokat is, akik szakmai tapasztalataikkal tudják segíteni Alapítványunkat. Bármilyen megkeresést szívesen fogadunk a pecsidownalapitvany@gmail.com e-mail címünkön.

A Facebook oldalunkon folyamatosan tájékozódhat programjainkról, valamint egy támogató csoportot is létrehoztunk Baranyai Down-szindróma szülőcsoport néven. A csoportba várunk minden érintett szülőt, aki Down-szindrómás vagy más veleszületett eltéréssel élő gyermeket nevel. A csoport zárt, a benne folyó beszélgetést csak a tagok láthatják.